Somatisk Yinyoga

Somatisk rörelseträning och lugn yoga som släpper spänningar och gör dig mjuk och levande.

Vill du veta mer om anmälningsförfarandet  Se Bokning och betalning

Inga krav. Stillhet i rörelse och stillhet i vila. 

Landa i kroppen och möt dig själv med kärleksfull mjukhet. Med hjälp av mjuka somatiska rörelser, myo-fascial unwinding och restorativa yogapositioner hittar vi in i närvaro i kroppen och lugnar och balanserar nervsystemet.  

I Somatisk Yinyoga finns inga krav. Du behöver inte vara vig eller stark, det är inget du ska härda ut igenom. Mer en inbjudan att vara i det som känns behagligt och närande. Vi lär oss att lyssna på våra kroppar, att röra oss på ett mer naturligt sätt och får uppleva hur stelhet och stress rinner av. 

Somatik är upplevelsen av att vara i en levande kropp. Yoga är relation, balans, helhet, och det som tar oss ifrån separation, skav och obalans.

Genom dina egna rörelser och din uppmärksamhet välkomnar du tillbaka en känsla av helhet, som kroppen i sin vishet redan vet och känner igen.

Ut kommer du som en mer vilad och härvarande version av dig själv.

 

 Tid: 25 november kl 17.15-18.30
Pris: 250 SEK

Inifrån och ut

När du hittar in i kontakt med den egna upplevelsen av att vara i kroppen, och låter rörelser naturligt ta form ifrån en känsla av lätthet så blir effekten större än om du rör dig ifrån en idé om en yttre form.

Frigör muskler och fascia med organiska rörelser

Stelhet sitter mer i nervsystemet och bindväven än i musklerna. Vi kan motverka åldrande och  återskapa de naturliga fria rörelser och neurosomatiska kopplingar som kroppen och känner igen från förr.