Landa i hjärtat med Kundaliniyoga

Johanna Hellén leder kursen på
åtta veckor med kursstart 30 januari

Kundaliniyoga tisdag 18-19.30

I denna kurs får du utforska och lära känna hjärtchakrat på en djupare nivå. Här får du verktyg för att kunna landa i din själs palats, hjärtat, och jobba på den viktigaste relationen i ditt liv – den med dig själv. Målsättningen med kursen är att du ska kunna hitta tekniker som funkar för dig när du behöver hitta tillbaka till harmoni och inre kärlek.

 

OM KUNDALINIYOGA

I kundaliniyogan använder vi oss av andning, meditation, kroppsställningar och mantran för att stärka kropp, själ och sinne. Här får du verktyg som kan få dig att slappna av samt hitta lugnet och glädjen i livet. Den här yogaformen utförs till stor del sittande och passar alla. Du måste varken vara vig eller vältränad.

 

Kursen lämpar sig för alla, oavsett om du är nybörjare eller van kundaliniutövare.

 

KURSINFO

När: Tisdagar kl 18-19.30 med start 30 jan.

 

PLATS

Himmel och Jord på Borgmästaregatan 2 i Varberg

 

KOSTNAD

*EARLY BIRD* till och med 20 dec: 1600 kr. (Ord pris 1800 kr) Betalning sker i första hand över Swish på nr 1232427052 (Himmel och jord) och ska göras direkt vid anmälan. Vill du ha ett kvitto så meddela mig vid anmälan! 

 

Behöver du faktura så mejla mig omgående med adressuppgifter, telefon (och ev org.nr).

 

BOKNINGSREGLER

Kan du inte komma/är sjuk vid ett/flera yogatillfällen är det ok att ge bort platsen till en vän. I övrigt är din anmälan bindande och ej återbetalningsbar.

 

ANMÄLAN

Anmälan görs till johanna_hellen@hotmail.com senast den 23 januari.

 

OM MIG

Mitt namn är Johanna Hellén och jag har undervisat Kundaliniyoga och yinyoga i 7 år. Jag har bland annat undervisat på Hagabadet i Göteborg och på Kajplats Balans i Varberg.

 

Jag är en dynamisk person med mycket lugn, mjuk hållande energi, samtidigt som jag har en vilja att förändra – i det stora och det lilla. Jag jobbar med yoga och kommunikation och har ett stort intresse för människans psyke och hur människokroppen fungerar.

Läs mer om mig på johannahellenyoga.se

 

Varmt välkommen på kursen!

SAT NAM 

Landa i hjärtat med Kundaliniyoga

 

Kursstart: Tisdag 30 jan 2024
Omfattning: 8 tillfällen 18.00-19.30
Pris: 1800 SEK