Bokning och betalning

Så här fungerar det

Betalning i samband med bokning

Eftersom vi har små grupper och begränsat med platser vill vi att du betalar samtidigt som du bokar din plats. Behöver du kvitto så skriv i kommentarsfältet för att få ett kvitto mailat. Vi hanterar bokningarna manuellt så det tar i regel några dagar innan du får ditt kvitto.

För belopp som överskrider 500 SEK skickar vi gärna faktura. Du anger i så fall detta, samt din fakturaadress, i kommentarsfältet i din bokning. Din plats är då reserverad i och med bokning.

Alla bokningar är bindande, men det går bra att lämna din plats vidare till någon du känner om du får förhinder. Vid sjukdom med läkarintyg återbetalas hela kursavgiften.

Om dina tider eller andra förutsättningar ändras under pågående kurs så prata med oss. Det mesta går att lösa.

Swish och / eller faktura

Öppna grupper och Events

De olika klasserna kan ha olika pris. Du betalar med swish i samband med bokning. Om du vill gå hela terminen på en särskild klass så går det också bra. Då bokar du dig bara inför första tillfället och behöver sen inte boka varje gång.

Kurser och Program

Du betalar i samband med bokning för att säkra din plats. Om du behöver faktura så ange detta i kommentarsfältet i samband med din bokning. För längre kurser ges ofta möjlighet att dela upp betalningen. Detta framgår i bokningen.

Privatsessioner

Din första session betalar du med swish i samband med din bokning. För fortsatta träffar fakturerar vi därefter med regelbundna intervall efter överenskommelse.