Somatic Experiencing

Blir träningsklient och boka sessioner med Cia Jonasson som är på sista året av utbildningen till Somatic Experiencing Practitioner.

Ett kroppsorienterat, neurobiologiskt förhållningssätt till att läka trauma och stressrelaterade problem. 

Som SE-klient lär du känna reaktionsmönstren i ditt nervsystem genom att i lugn takt utforska förnimmelserna i din kropp och urskilja sinnliga, emotionella och kognitiva aspekter av din erfarenhet.

Du blir medveten om dina egna signaler och får nycklar till hur du kan reglera ditt mående i vardagen samt stärka din förmåga till vila, avslappning och återhämtning såväl som till livslust, styrka och handlingskraft.

Målet med SE är att återställa den rytmiska balansen mellan det sympatiska och det parasympatiska systemet, vilket är avgörande för att läka trauma.

Cia Jonasson påbörjade sista året på den internationellt standardiserade utbildningen till Somatic Experiencing Practitioner (SEP) i augusti 2023. Fram till certifieringen tar hon emot träningsklienter till reducerat pris: 400 kr/ 60 min. Innan första tillfället finns möjlighet till ett kostnadsfritt samtal per telefon. Första steget är att skicka ett mail till Cia med din intresseanmälan.