Individuella sessioner

Din egen tid, ditt välmående, din utveckling

Vill du veta mer om anmälningsförfarandet  Se Bokning och betalning

Somatisk rörelseträning, Breathwork, Hälsocoachning och Yoga-PT

När du kommer individuellt handlar allt vi gör om dina förutsättningar och din utveckling.

Muskelspänningar, stelhet, inflammation, oro, rigiditet, frustration, en känsla av att sitta fast… allt hänger samman.

Jag hjälper mina klienter framåt genom att synliggöra och förändra invanda spänningsmönster. Lugn och klarhet i sinnet, ökad rörlighet, bättre hållning och friare andning är en naturlig följd av arbetet.

Första gången görs en konsultation då vi går igenom vad som fört dig hit och vad du vill uppnå. Därefter träffas vi en till två gånger i månaden för kontinuerlig uppföljning. Du kommer att få hjälp att utveckla en egen individuellt anpassad praktik med en blandning av somatiska övningar, yoga vinyasa, meditation och andning.

Vi arbetar på yogamatta och/eller behandlingsbord. I somatisk rörelseträning är du ibland passiv och avslappnat närvarande medan du låter mig röra dig genom skelettet. I andra övningar rör du dig och jag ger mjukt motstånd. Effekten av den här sortens neuromuskulär träning är ofta mer kvarstående än behandlingar såsom kiropraktik och massage när du som klient bara tar emot.

För den som är redo att utveckla en egen daglig spirituell praktik genom yoga så stöttar jag till hundra procent. Det är en kraftfull process som kräver djupt engagemang. Jag har flera års träning bakom mig och starkt stöd av mina egna lärare på denna resa.

Du behöver absolut inte vara vig eller ha några förkunskaper inom yoga eller somatics för att boka privatsessioner. Här kan du landa och känna att du duger som du är. Jag är här för att stötta dig – dina individuella behov och målsättningar är självklar utgångspunkt för vårt gemensamma arbete.

Särskilda problem såsom skador, smärta, utbrändhet eller funktionsnedsättningar är inte något hinder. Tvärtom går utvecklingen ofta snabbare när motivationen är stor. Under vårt första möte samtalar vi om vad som gjorts tidigare och utforskar möjligheterna att i tillit öppna nya vägar till läkande och utveckling.

Välkommen att boka ett första möte, så tar vi det därifrån. Jag rekommenderar en dubbellektion första gången med konsultation plus behandling/personlig träning.