Feminine Flow

Öppna klasser med Jenny Ammilon

Ett mjukare sätt att vara i din kropp

Feminine Flow är mjuk somatisk yoga där organiska rörelser leder vägen och du guidas djupare in i närvaro med dig själv och din kropp.

Vi öppnar för ökad frihet och flöde i höfter och bäcken, ger hjärtat tillgång till jordkraften och en upplevelse av expansion genom mjukhet för både kropp och sinne.

Välkommen på en njutbar och spännande resa genom myofascial unwinding, somatisk yoga, musik, dans, närande stillhet och energiarbete.

 

 

Du bokar plats till dessa öppna klasser senast dagen innan genom sms till 0761 366 880 eller maila: jenny@himmelochjord.com

Under senare delen av våren erbjuds en serie om fyra tillfällen:
8/4 ~ Happy Hips
15/4 ~ Pelvic Diaphragm
22/4 ~ Heart, Head, & Hara
29/4 ~ Walk in Beauty

Du kan boka dig för hela serien på fyra tillfällen, Du är då garanterad plats och får dessutom 140:- rabatt.

 

 

Öppna klasser i april
~ Feminine Flow

 

 Pris: 260 SEK per tillfälle
Hela serien på 4 ggr 900 SEK

 Jenny Ammilon

Cert. Somatic Educator, Hälsopedagog, Meditationslärare och Yogini

.Med kvalitetsundervisning i små grupper och individuell coachning hjälper Jenny den som är redo att bjuda in mer närvaro, medvetenhet och kreativitet i sitt liv att tillägna sig verktyg för egenpraktik och embodiment. Var och ens egen sanning och upplevelse är välkommen och Jennys undervisning rör sig fritt mellan existensiellt allvar och sprudlande lekfullhet. 

Meditation i både rörelse och stillhet är en integrerad del av Jennys yoga, och fasciabaserade rörelser i kombination med neurosomatisk medvetenhet hjälper effektivt kroppen till ökad rörlighet och integritet. Istället för att trycka individen in i en idé om form byggs Yogan inifrån och ut. Yoga som helhet och helande. Kropp och själ.

Jenny är utbildad idrottsvetare med inriktning hälsa vid Göteborgs Universitet (2002-2005), Yogalärare sedan 2004 med examen från YogaMonks-skolans femåriga lärarprogram (2011-2016) och Cert. Somatic Educator genom Ingle Institute for Somatic Movement Education (2016-2018). Undervisningen är djupt inspirerad av Continuum Movement och YogaSomatics (2015-2018). Jenny är också också certifierad mediationslärare (2022) i en form av traumainformerad mindfulnessträning som kallas Embodied Meditation. 

Bakom sig har Jenny en parallell yrkesbana inom marknadskommunikation och grafisk design samt en mängd timmar på olika dansgolv, inte sällan i rollen som danslärare. Hon grundade Himmel och Jord 2008, som då blev Varbergs första yogastudio, och i tio år var hon arrangör av den stora festivalen YogaVarberg.

Jenny driver idag Himmel och Jord ~ Somatiskt Center för närvaro, medvetenhet och kreativitet utifrån sin passion för hälsa och utveckling. Många tusen timmar med elever, egna fortgående studier och lång erfarenhet av daglig praktik ligger till grund för all undervisning och coachning.