Dans Lab

Dansandet kommer tillbaka men pausar tills vidare.

Vill du veta mer om anmälningsförfarandet  Se Bokning och betalning

Musiken vägleder dig i rörelseglädje  

Söndagarna på Himmel och Jord går i dansens tecken, och vem som leder gruppen varierar från vecka till vecka. I mötet mellan människa och musik kan vi förlora oss själva för en stund. Eller hitta oss själva. Kanske hitta nya sätt att uttrycka oss. I utbyte med andra eller i en inre djupdykning. I dansen behöver vi inte jämföra oss eller passa in i någon mall.  

Du dansar till olika musik och rytmer, blir inspirerad att gå på upptäcktsfärd i den egna kroppen och landar hem i närvaro här och nu. Dansen kräver inga förkunskaper. Vi kan låta kroppen och själen dansa dit den vill. Om den vill. Även stillhet har sin plats. Ibland kanske vi dansar till tystnaden…

Dans Inspiratörer

Jenny Ammilon

Jenny Ammilon

Arrangör och meddansare

Jenny har provat allt från afrikanskt till lifedancing men har en särskild förkärlek för swingdans och kontaktimprovisation. När Jenny leder dans blandar hon gärna in rumsliga aspekter som lånar från rytmik och såklart somatisk rörelseträning. På Himmel och Jords Dans Lab håller hon mest i trådarna men missar inte gärna en chans att vara med och röra sig till musik i närvaro med andra människor som också vill dansa.

Ann-Charlotte

Ann-Charlotte

Frigörande dans

Ann-Charlotte är en av de som ingår i vårt dans-team och hon leder frigörande dans. Ann-Charlotte är utbildad av Anne Grundel. Du hittar annars Ann-Charlotte på Asia Spa där hon arbetar med yoga och behandlingar, efter att i många år haft egen verksamhet under namnet Shantiyoga.

Gudrun Sigurdardottir

Gudrun Sigurdardottir

Rytmisk rörelseterapi

Gudrun är en av de som ingår i vårt dans-team och leder rytmisk rörelseterapi. Hon är utbildad Frigörande dansinspiratör och driver egna företaget Insikt & Visioner som erbjuder tjänster inom hälsa och personlig utveckling såsom samtal, behandlingar och kurser.

Marica Nilsson Granlund

Marica Nilsson Granlund

Niadans

Marica är en av de som ingår i vårt dans-team och hon är Brown Belt-certifierad Nia-instruktör. Nia innehåller element ifrån dans, yoga, meditation och kampsport och är en enkel och rolig träningsform som tar dig in i din kropp med fokus på rörelseglädje.