Heart, breath & beingness

Helgretreat med Jenny Ammilon på Kärra Ashram

En helg bara för dig 

Ibland kan det vara bra att komma bort för att komma hem. Under en helg bjuder jag dig att komma hem till dig själv. Individuellt och i grupp utforskar vi vad som kanske ligger i vägen för att leva mer här och nu.

Mindfulness, andning och somatisk yoga blir redskap för att slappna av, mjuka upp kropp och sinne och landa in i djupare närvaro.

 

God vegetarisk mat, tid för promenader i vacker natur, en sprakande brasa, möjlighet att uttrycka dig genom måleri eller skrivande –
s p a c e att bara vara.

Låt detta helg-retreat bli en andningspaus, en inkoppling, en nystart. Låt det bli precis det du behöver…

Ungefärligt program för dagarna

Lördag:

Incheckning: 10-11

Pass I: 11-13
Lunch: 13-14
Pass II: 16-18

Middag: 18.30-20
Kvällsmeditation: 21-21.30

Söndag:

Morgonyoga 7.30-8.30
Frukost 9-10

Pass I: 11-13
Lunch: 13-14
Avslutande Cirkel 14-15

Kursens innehåll och upplägg

Retreatet leds av Jenny Ammilon, Cert. Somatic Educator och Yogalärare. Vi bor och praktiserar på mysiga Kärra Ashram, ett stenkast från havet i den gamla kulturbygden Kärradal en och en halv mil norr om Varberg. Vi lagar mat och äter tillsammans. Boende i två bäddsrum med sköna sängar, Boende och mat ingår i priset.

Frågor och svar om Retreatet

Behöver jag ha några förkunskaper

Nej, du deltar utifrån dina egna förutsättningar och pass och aktiviteter brukar fungera för alla åldrar och kroppar.

Kan man vara med bara en dag?

För tryggheten i gruppen och för att den rätta avkopplade känslan ska infinna sig behöver alla i gruppen vara med hela helgen. Så nej, du kan inte boka bara en dag..

Hur är tillgängligheten på Kärra Ashram?

Det är ett gammalt hus och inte anpassat för rullstol. Har du särskilda behov så hör av dig så ska vi se om det går att lösa.. 

Hur tar man sig dit?

Kärradal ligger ca 1,5 mil från Varberg station och kör du bil så kan du parkera bilen 500 m från Kärra Ashram. Från hållplats “Lillebacka” (Buss 615) är det 800 m att gå.