Genom chakrasystemet med Kundaliniyoga

Johanna Hellén leder kursen på
åtta veckor med kursstart 26 sep

Kundaliniyoga tisdag 18-19.30

I denna kurs fokuserar vi på att lära känna och balansera våra 8 chakran*. Du får dyka ner i ett chakra i taget och målsättningen är att du ska få en bättre känsla för varje chakras essens/vibration.

I kundaliniyogan använder vi oss av andning, meditation, kroppsställningar och mantran för att stärka kropp, själ och sinne. Här får du verktyg som kan få dig att slappna av samt hitta lugnet och glädjen i livet. Den här yogaformen utförs till stor del sittande och passar alla. Du måste varken vara vig eller vältränad. 

Kursen lämpar sig för alla, oavsett om du är nybörjare eller van kundaliniutövare.

KURSINFO

När: Tisdagar kl 18-19.30 med start 26 september

PLATS

Himmel och Jord på Borgmästaregatan 2 i Varberg

KOSTNAD

Du betalar 1800kr för 8 tillfällen. *EARLY BIRD* till och med 15 aug: 1600 kr. Kan du inte komma/är sjuk är det ok att ge bort ett tillfälle till en vän. I övrigt är din anmälan bindande och ej återbetalningsbar. Kvitto går att få!

ANMÄLAN:

Anmälan görs till johanna_hellen@hotmail.com senast den 17 september.

OM JOHANNA

Mitt namn är Johanna Hellén och jag har undervisat Kundaliniyoga och yinyoga i 7 år. Jag har bland annat undervisat på Hagabadet i Göteborg och på Kajplats Balans i Varberg.

Jag är en dynamisk person med mycket lugn, mjuk hållande energi, samtidigt som jag har en vilja att förändra – i det stora och det lilla. Jag jobbar med yoga och kommunikation och har ett stort intresse för människans psyke och hur människokroppen fungerar.

Läs mer om mig på johannahellenyoga.se

Varmt välkommen på kursen!

SAT NAM