Kundalini Grund

Grundkurs i Kundaliniyoga med Johanna Hellén
Sju veckor med kursstart 7 mars

Hjälp att hitta din kraft och inspiration

Kom på 7 gångers grundkurs i kundaliniyoga med start den 7 mars. 7 chanser att slappna av, träna kropp, sinne och själ och att vara precis den du är, i livet och stunden – nära själen. Jag som leder kursen heter Johanna Hellén.
KUNDALINIYOGA
I kundaliniyogan använder vi oss av kroppställningar, andning, meditation och mantran för att stärka kropp, själ och sinne. I yogan finns verktyg som kan få dig att slappna av och hitta lugnet och glädjen i livet. Du behöver inte vara vig eller vältränad för att vara med på kundaliniyoga. Kom som du är💚.
TID
Tisdagar kl 18.00-19.15, med start 7 mars.
PLATS
Himmel och Jord på Borgmästaregatan 2 i Varberg
KOSTNAD
Du betalar 1400 kr för 7 tillfällen. Kan du inte komma/är sjuk är det ok att ge bort ett tillfälle till en vän. I övrigt är din anmälan bindande.
ANMÄLAN:
Anmälan görs till johanna_hellen@hotmail.com senast den 2 mars.
Läs mer om mig på johannahellenyoga.se

Varmt välkommen på kursen!
SAT NAM ♥ 

Visa mindre
Varberg

Livskvalitet

Sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco. Laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Om mig

Mitt namn är Johanna Hellén och jag har undervisat Kundaliniyoga och yinyoga i fem år. Jag har bland annat undervisat på Hagabadet i Göteborg och på Kajplats Balans i Varberg.
Jag är en dynamisk person med mycket lugn, mjuk hållande energi, samtidigt som jag har en vilja att förändra – i det stora och det lilla. Jag jobbar med yoga och kommunikation och har ett stort intresse för människans psyke och hur människokroppen fungerar.