Shakti Yoga kurs

Kursen är öppen för drop-in
Pris: 220 SEK / tillfälle

Den här våren vill Jenny Frick ta med dig på en resa. En resa in i din kropp och en resa i att återetablera kontakten med all den magi som finns i och runtomkring oss. En resa som passar alla nivåer – oavsett om du är nybörjare eller yogat i många år.
      Shakti Yoga är att komma hem till våra egna kroppar och återknyta till vår livskraft. Vår egen livslust, kraft och inre visdom. För att göra det behöver vi känna oss väldigt trygga och avslappnade, så det är där vi börjar. Etablerar kontakten med oss själva, jorden under oss och himlen över oss. Tar emot stödet som hela tiden erbjuds.
      Vi lär oss inget nytt, säger Jenny, vi återuppväcker bara vår feminina kraft, något som våra kroppar redan känner, och längtar efter. Kursen är på tolv tillfällen med fyra teman som väver in i varandra.

Del 1: 10/2, 17/2, 24/2: Fokus är på grunden, stödet och relationen. Vi jobbar med kontakten till jord och himmel, med och i vår egen kropp stadigt mitt emellan. Vi jobbar med att förlita oss på vårt skelett för att inte bära sådant vi inte behöver bära. Precis som ett träd tillåter vi våra rötter leta sig djupt ned i underjorden för att ge oss stöd och stabilitet. Stöd i form av jord och himmel. I oss själva.

Del 2: 9/3, 16/3, 23/3. Djupt rotade i oss själva och med en påtaglig känsla för stöd börjar vi att rensa. Lämna sådant vi inte längre behöver och skapa utrymme för mer av det vi önskar. Vi låter andetaget expandera utrymmet inom oss och utforskar ledplatser och andra platser av utrymme. Vi låter oss vila i tomrummet, platsen mellan andetagen.

Del 3: 30/3, 13/4, 20/4. Grundade med stöd och öppna för det vi vill skapa knyter vi an till gnistan inom oss. Kreativiteten och kraften. Vi utforskar den naturliga rörelse som sker utifrån vårt kraftcenter, vår core ut i vår kropp och vidare ut i världen. Vi sätter intentioner och tänder elden genom kraftfullare praktik med våra muskler. Vi bekantar oss med den kraft som var och en av oss besitter.

Del 4: 27/4, 11/5, 18/5. Grundade med stöd, utrymme och kraft och tydliga intentioner. Nu finns det ingenting som stoppar oss. Vi fokuserar på lätthet, flow och rörelse. Cirklar och spiraler. Vi gör större förflyttningar, utforskar hudens flexibilitet. Huden, mötet mellan vår inre och yttre verklighet. Vi välkomnar oss själva som fullt levande ut i världen och in i den varma årstiden.

I Shakti Yogan välkomnas du in på mattan precis som du är, med allt du är. Tankar, känslor, kropp, energi och själ. Vi kan inte separera oss och jobba med bara en del, vi är allt detta. Om du har en fantastisk bubblig dag så är det du tar med dig, om det är en riktig skitdag så är det lika välkommet på mattan. Rörelserna väcks inifrån och ut och det finns inget du behöver leva upp till eller prestera. Förutom Asana, rörelser, så arbetar vi med andning & ljud, beröring, energiarbete och stillhet.

Book Event

220 SEK SEK

Enstaka tillfälle

Available Tickets: 10
The 220 SEK ticket is sold out. You can try another ticket or another date.

Date

Jul 13 2020

Time

19:00 - 20:30

Local Time

  • Timezone: America/New_York
  • Date: Jul 13 2020
  • Time: 13:00 - 14:30

Teacher

Jenny Frick
Boka

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *