Shakti Yoga

Enstaka tillfälle: Måndag kl 19.00-20.30
Pris: 180 SEK

Den här våren vill Jenny Frick ta med dig på en resa. En resa in i din kropp och en resa i att återetablera kontakten med all den magi som finns i och runtomkring oss. En resa som passar alla nivåer – oavsett om du är nybörjare eller yogat i många år.

Det här är för dig som längtar efter att:
– Hitta avslappning i din kropp och känna dig understödd
– Känna dig mer levande
– Återknyta till livskraften i dig själv
– Expandera i din kropp och ditt liv
– Känna dig fri och nyfiken
– Lita mer på din egen intuition
– Utveckla ett inre lyssnande till din kropp och energi
– Komma bakom de tankar som inte är stödjande
– Skapa en relation till, snarare än drunkna i dina känslor

Shakti Yoga är att komma hem till våra egna kroppar och återknyta till vår livskraft. Vår egen livslust, kraft och inre visdom. För att göra det behöver vi känna oss väldigt trygga och avslappnade, så det är där vi börjar. Etablerar kontakten med oss själva, jorden under oss och himlen över oss. Tar emot stödet som hela tiden erbjuds.

I Shakti Yogan välkomnas du in på mattan precis som du är, med allt du är. Tankar, känslor, kropp, energi och själ. Vi kan inte separera oss och jobba med bara en del, vi är allt detta. Om du har en fantastisk bubblig dag så är det du tar med dig, om det är en riktig skitdag så är det lika välkommet på mattan. Rörelserna väcks inifrån och ut och det finns inget du behöver leva upp till eller prestera. Förutom Asana, rörelser, så arbetar vi med andning & ljud, beröring, energiarbete och stillhet.

Vi lär oss inget nytt, säger Jenny, vi återuppväcker bara vår feminina kraft, något som våra kroppar redan känner, och längtar efter. 

Läs mer om Shakti Yoga

 

Date

Feb 10 2020

Time

19:00 - 20:30

Local Time

  • Timezone: America/New_York
  • Date: Feb 10 2020
  • Time: 13:00 - 14:30

Pris Totalt

220SEK

Teacher

Jenny Frick

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *