Yoga dagretreat ”Summer City Yoga” 10-12 augusti

Ett dagretreat i liten grupp som sitter kvar i kroppen länge.

Mitt i centrum i sommarstaden Varberg ligger mysiga yogastudion Himmel och Jord. Under tre dagar får du här i en liten grupp möjlighet att fördjupa dig i yoga och mindfulness och ta det bästa av sommaren med in i din höst. Du får inspiration att leva livet från en plats av lätthet och glädje! Vi utnyttjar också av närheten till havet med promenader och möjlighet till bad.

Den som vill får hjälp att genomföra en ”detox light” i samband med retreatet. Varje dag bjuds en mättande lunchsmoothie, thé och snacks. Dessutom får du som deltagare recept för egna näringsrika frukostsmoothies och lättsmälta kvällsmål du kan göra hemma.

Dagligt program:

8.30-9.15 Morgonmeditation och dopp i havet
Samling vid Barnens badstrand för morgonmeditation vid havet. Uppfriskande morgondopp för den som är sugen innan vi promenerar 300 m upp till studion på Borgmästaregatan.

9.30-11.30 Yoga I
Under förmiddagen ger vi kroppen en omsorgsfull genomkörare med ett tvåtimmars flow-pass som landar i en ordentlig savasana/avslappning.

11.30-13 Lunch och promenad
Till lunch bjuds en mättande lunchsmoothie, varefter tid finns att gå en promenad, antingen på egen hand eller tillsammans i mindful walking. Den som vill äter lunch på stan.

13-14 Inspirationsseminarium
Vi samlas i studion igen för en timmes seminarium/workshop.

14-15 Yoga II
Dagen avslutas med en timmes lugn och djuggående yoga med fokus på avspänning och meditation.

Pris och anmälan:

Boka plats på info@himmelochjord.com eller 0761-366 880.

Pris för alla tre dagarna: 2995:-
(Eventuellt finns möjlighet att vara med en dag – välkommen med din förfrågan!!)