Boka privatträning i Yoga – nya tider för mottagning till våren

Från januari har jag mottagning på torsdagar och fredagar. Du kan maila ditt intresse att boka en privatsession till så skickar jag förslag på lediga tider. Om du har särskilda problem och är osäker på vad du kan göra så maila mig dina frågor och jag återkopplar per mail eller telefon.

När du träffar mig privat får du individuell hjälp utifrån just dina förutsättningar och behov. Första tillfället är en dubbellektion till rabatterat pris så att vi har tid att sitta ner och prata igenom vad du vill få ut av din träning. Jag guidar dig i avspänning, fysisk och mental träning. Vi går igenom övningar du kan fortsätta göra hemma. Jag arbetar med människan och hälsa utifrån ett holistiskt perspektiv och kan även hjälp till med frågor som berör kost, sömn, stress och smärta.

Paketpriser och mer information om privatträning finns här!